تحصیلات تکمیلی
1400/11/17 یکشنبه
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد:
لزوم رعایت استفاده از مقالاتی که نحوه آدرس‌دهی صحیح را رعایت می کنند

.

پیرو مکاتبات متعدد و بنا به اهمیت و تأثیر درج آدرس‌دهی صحیح دانشگاه در مقالات مستخرج از پایان‌نامه و رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر مقالات اعضای محترم هیات علمی در نظام‌های رتبه‌بندی موسسه‌های آموزشی و تصریح بخشنامه‌ها در این خصوص، به استحضار می‌رساند از این پس به هیچ وجه امکان تأیید مجوز دفاع، اعمال نمره و امتیاز دستاوردهای پژوهشی بر اساس مقالاتی که رعایت بخشنامه‌های مربوط را نکرده باشند، میسور نیست و همه دانشجویان و اعضای هیات علمی مکلف به اجرای بخشنامه شماره 48281/7/د مورخ 14/09/1400 و رعایت نحوه صحیح آدرس‌دهی در مقالات می‌باشند.
ضروری است اطلاع‌رسانی اثربخش به دانشجویان و استادان محترم در خصوص نحوه آدرس‌دهی صحیح به هر طریق ممکن انجام پذیرد و از مکاتبه برای اخذ مجوز خاص خودداری شود.